Priklausomybė – tai psichologinė ir fiziologinė problema, todėl norint ją spręsti, būtinas įvairių pagalbos priemonių komplektas. Tik įvairialypis gydymas gali padėti visam laikui atsikratyti žalingos priklausomybės. Tai liga, kuri paliečia žmogaus biologinę, psichinę, socialinę bei dvasinę sritis, todėl ir pagalba turi būti kompleksinė, orientuota į visas šias pažeistas sritis.

Asociacijoje dirbantys specialistai pastebi, jog nėra vieno, visiems tinkamo metodo, tad sudarant gydymo planą turi būti atsižvelgiama į individualius kiekvieno asmens poreikius, todėl pagalba turi būti lanksti, eigoje gali būti koreguojama, turi trukti kiekvienam asmeniui reikalingą laiką (tai yra procesas, o ne vienkartinis įvykis).

Asociacijos specialistai padės sveikti priklausomybės ligomis sergantiems asmenims keičiant mąstymą, jausmus, elgesį, siekiant blaivaus, sveiko gyvenimo. Programos pagrindą sudaro individuali ir grupinė psichoterapija, kurios tikslas padėti jums rasti laiko, skirto sustoti ir susimąstyti, kaip aš gyvenu, kas vyksta mano gyvenime, kaip aš iš tikrųjų noriu gyventi.

Tai laikas, skirtas pažinti ir atrasti save

PAGALBA TEIKIAMA

Visos paslaugos yra konfidencialios:

  • Pirminė konsultacija – nemokama;
  • Individuali priklausomybių  gydymo terapija;
  • Asmeninė psichologinė pagalba žmonėms susiduriantiems su priklausomybės problema artimoje aplinkoje;
  • Psichologo konsultacijos;
  • Grupinė terapija;
  • Krizinė intervencija.

Darbo grafikas: I, II, III, IV nuo 9 h. iki 17 h. ( būtina išankstinė registracija )

Šiuo metu ruošiama mokymų programa specialistams norintiems pagilinti žinias priklausomybės ligų gydymo srityje.

Adresas: K. Donelaičio g. 2 (Žemės ūkio rūmai), Kaunas, LT-44213